Priser og Praktisk info

GENEREL INFORMATION
– se hvad du skal medbringe til hundetræning og læs al praktisk information inden træningsstart, dette finder du længere nede på siden.

BETALING:
Du kan betale kontant, med Mobile Pay eller konto overførsel SENEST første træningsdag INDEN træningen påbegyndes. Ellers kan du ikke deltage på holdet, selvom du er tilmeldt.
Mobile Pay til mobil nr. 6165 3069. Noter hundeførerens navn i kommentarfeltet ved overførsel.
Ved bankoverførsel til Kreditbanken: Reg.: 7932 – Konto: 0001102521. HUSK at notere hundeførerens fulde navn ved overførsel.

BEMÆRK. Din tilmelding er først gældende når betalingen er gennemført – derefter er tilmeldingen bindende.

PRIS OVERSIGT:

Hvalpe - Begynder (under 6 mdr.).8,5 lektioner*650 kr
Unghunde/voksne - Begynder.8,5 lektioner*650 kr
Fortsættere (også let øvet/øvet).6 lektioner500 kr
Rally for sjov6 lektioner400 kr
Ene-træning - Første møde.1 lektion á 90 min.650 kr
Ene-træning - Opfølgning.1 lektion á 60 min.300 kr

* Begge begynderhold inkluderer 2,5 timers teori udover de 6 timers hundetræning.
Læs mere om holdene her.


PRAKTISK INFORMATION
HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL HUNDETRÆNING:

• Første gang du møder skal du fremvise vaccinationsattest og forsikringspapirer. Din hund skal være vaccineret minimum en gang og have en lovpligtig ansvarsforsikring som også dækker når du er til hundetræning. Nogle selskaber kræver at forsikringen skal være udvidet hvis den skal dække på en træningsplads. Kontakt din forsikring hvis du er i tvivl om din hund er dækket ordenlig. Det skal fremgå på policen.
Medbring mange varierede og små bløde godbidder (der går rigtig mange til).
Drop morgenmaden så hunden er godt sulten. Brug gerne en godbidstaske så de er hurtigt og nemme at komme til. Eksempler på godbidder: Kylling eller kalkun i tern (kan købes billigt i dagligvarebutikker) eller tørrede naturlige godbidder, gerne blandet med hundens aftensmad.Der kan også købes godbidder på træningspladsen i butikken ved Hundeparadiset. Hvis hunden elsker sit almindelige foder, så brug endelig det, men ha en backup med noget andet godt.
• Medbring vand og vandskål.
• Medbring pølle-poser. Husk altid at samle op efter din hund.
• Hunden skal bære kropssele* og almindelig kort line (1,5 m line), Og selvfølgelig bære det lovpligtige halsbånd med med gyldigt hundetegn.
• Hunden skal være iført den korte line når den luftes på træningspladsen – ikke flexline.**
Det er forbudt at bruge kvælerhalsbånd og andre “anti-træk” løsninger på træningspladsen. Har du udfordringer med din hund så kontakt instruktøren og vi finder en løsning 🙂

HUSK AT MELDE AFBUD I GOD TID, HVIS DU ER FORHINDRET TIL TRÆNING. Kontakt instruktøren.

ANDEN VIGTIG INFORMATION:
• Det er på eget ansvar at deltage i træningen og fri hundeleg.
• Er hunden syg, kan den ikke deltage på holdet, med mindre der er sagt ok fra dyrlæge. Husk at melde afbud!
• Tæver i løbetid er selvfølgelig velkommen til træning, men kan bare ikke deltage i hundelegen med andre hanner, før mindst fire uger efter start af løbetid. Er der andre tæver på holdet, kan der arrangeres leg kun med tæverne.
• Træningen foregår i al slags vejr. Tjek vejrudsigten og ta tøj på efter det.
• Til hundeleg er det vigtigt at din hund kan omgås andre hunde. (Kontakt instruktøren hvis din hund har det svært med andre hunde).
• Det er op til instruktøren at vurdere om hunden kan deltage i fri hundeleg.
• Mød op i god tid, så alle hunde kan slippes fri til leg samtidig, når timen starter.
Træningen bliver også afholdt på helligdage og i ferier, hvis intet andet fremgår i træningsplanen.
• Man har ikke træningstimer til gode hvis man ikke kan komme til træningen.

* Jeg anbefaler kraftigt, at hunden bærer en kropssele, for at undgå unødvendig smerte og ubehag, og ikke mindst skader i hundens nakke og ryg. 80 % af vores hunde går med skader de omtalte steder, pga uhensigtsmæssige ryk, træk og måske udfald i halsbåndet.
Er du i tvivl angående kropssele er du velkommen til at kontakte hundecenteret. Det er vigtigt at selen sidder korrekt på hunden, da ikke alle seler passer til den enkelte hund. Jeg anbefaler de seler som kan reguleres ud/ind både i siden på hunden, under maven og ved brystet.

** Det er ikke tilladt at bruge/træne med kvælerhalsbånd og retriever-liner til træningen. Hvis du bruger “anti-træk” seler, på grund af et problem, så kontakt mig og vi finder en løsning på problemet i stedet.

Er du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte hundecenteret.