Holdbeskrivelser

HVALPE-HOLDIMG_5348
Hundetræning for hvalpe fra 10 uger til ca. 6 – 9 måneder.

En god hvalpe-start er meget vigtig for hundens videre liv. Det er vigtigt at hvalpen får den bedste start på livet. Det er nu den skal til at lære at forstå hele verden omkring den. Det gælder både forståelse af mennesker, men også dens egne artsfæller.
Hundesprog er noget, der skal læres, udvikles og vedlige¬holdes gennem hele hundens liv. Det er ligeledes vigtigt, at vi mennesker også lærer hundesprog, for at undgå uønskede konflikter og misforståelser mellem hund og ejer.

Trænings forløbet:
• Socialisering/leg med de andre hvalpe, opdelt efter størrelser/vægt.
• Du får et positivt og stærkt lederskab over for hvalpen gennem positive indlæringsprincipper.
• Du får udviklet en varig og god relation og kontakt med din hund.
• Du lærer om hundens adfærd, stress faktorer, sygdomme og meget mere.
• Vi har miljøtræning, hvor vi øger hundens selvsikkerhed ved at træne i nye omgivelser samt nye og forskellige situationer.
• Vi træner hunden i basal lydighed som øjenkontakt, lineføring, indkald, afledningsmanøvrer, sit, dæk, håndteringsøvelser mm.


UNGHUNDE- OG VOKSEN-HOLDIMG_5415
Hundetræning for voksne begynderhunde og unghunde over 6 / 9 måneder.

Det er aldrig for sent at starte til hundetræning. Fra cirka 6 – 12 måneders alderen – afhængig af race – begynder puberteten at sætte ind. Hunden bliver nu kønsmoden og der kan forekomme markante adfærdsforandringer og mere grænseafprøvende adfærd.

Hundetræning vil styrke jeres forhold gennem hele hundens liv og herved give hunden en øget livskvalitet – uanset alder og race.

Trænings forløbet:
• Socialisering/leg med de andre hvalpe, opdelt efter størrelser/vægt.
• Du får et positivt og stærkt lederskab over for hunden gennem positive indlæringsprincipper.
• Du får udviklet en varig og god relation og kontakt med din hund.
• Du lærer om hundens adfærd, stress faktorer, sygdomme og meget mere.
• Vi har miljøtræning, hvor vi øger hundens selvsikkerhed ved at træne i nye omgivelser samt nye og forskellige situationer.
• Vi træner hunden i basal lydighed som øjenkontakt, lineføring, indkald, afledningsmanøvrer, selvstændighedsøvelser, sit, dæk, håndteringsøvelser mm.


FORTSÆTTERE
For de hunde, der har gennemført et seks ugers Hvalpe-, Unghunde- og/eller Voksen-begynderhold.
På Fortsætter-holdet vil der blive arbejdet med at gøre øvelserne mere stabile, og der vil komme flere nye øvelser. Der vil også blive arbejdet med finjustering af øvelserne – og selve tiden vi anvender på øvelserne, vil blive øget efterhånden som øvelserne bliver indlært.


10506602_282097215321649_2346007092131023680_oLET ØVET-/ØVET-HOLD (FORTSÆTTERE)
Hvis du virkelig vil ”nørde” med hundens lydighed, så er det her vi øger sværhedsgraden på øvelserne. Der arbejdes med præcision – både med afstandsøvelser, øget tid og mindre signalering. Og selvfølgelig kom¬mer der flere nye og spændende øvelser.

 


RALLY LYDIGHED FOR SJOV
Rally lydighed er en super sjov hundesport som tilbyder varierende lydighedsøvelser, hvor hund og fører skal gå en bane igennem hvor der er opsat forskellige skilte med forskellige øvelser. Hver skilt har en ny øvelse, som fører skal udføre i samarbejde med hunden. Banen er sat op med yderligere forhindringer i form af spring, tunnel og balanceøvelser. En aldeles sjov, underholdende og bestemt udfordrende sport – både for hund og fører.
Rally lydighed er for alle hunde, som kan bare lidt basal lydighed. Er man helt ny inden for lydighed, anbefales det at tage et lydigheds-begynderhold først.
Se en lille film fra rallyholdet her.1512490_393918934139476_6323301218373400127_n

Trænings forløbet:
•Styrker relationen mellem hund og ejer, og kontakten bliver endnu stærkere gennem nye og spændende øvelser.
• Vi øger hundens selvstændighed og selvsikkerhed gennem flere udfordrede øvelser.
• Hund og ejer bliver udfordret på den sjove måde – uden de kedelige gentagelser.
• Ny bane med nye skilte og øvelser hver gang.